Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Κύριε Χρήστο Χατζηχριστοδούλου υποψήφιε Δήμαρχε Σάμου ... Η «Ανατροπή» αποτελεί μια ανεξάρτητη παράταξη, που δεν υποστηρίζεται από ...κανένα πολιτικό χώρο! Γιατί δεν πήρατε μέρος στην συγκέντρωση του ΣΑΜΟΣ SOS; Γιατί δεν ψηφίσατε το ψήφισμα του ΣΑΜΟΣ SOS; Γιατί δεν συμπαρασταθήκατε και εσείς, όπως και ο δήμαρχος ήταν απών, τους δημότες που βρέθηκαν να υποστηρίζουν την ΣΑΜΟ ΜΑΣ με το ΣΑΜΟΣ SOS;. 
Κύριε Χατζηχριστοδούλου  δημοτικέ σύμβουλε και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» αλλά και γενικέ γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Σάμου.
Ήσασταν υποψήφιος δήμαρχος Σάμου ! μπήκατε στο δημοτικό συμβούλιο δυο σύμβουλοι . Δεν φέρατε όμως ακόμα κανένα θέμα ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ προς συζήτηση ενώ αυτά είναι πάρα πολλά .
Επισκέπτεστε τα χωριά και καλά κάνετε, όμως, δεν φέρατε ποτέ δυο (2) χρόνια τώρα τα προβλήματα των κατοίκων στο δημοτικό συμβούλιο! γιατί;.
Δεν σας απασχολούν τα προβλήματα με τους Λαθρομετανάστες; Μετανάστες; Κοινωνικούς μετανάστες; Οικονομικούς μετανάστες; Επενδυτές κατά τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ;! η όπως αλλιώς εσείς θέλετε να τους λέτε;.
Κύριε Χρήστο Χατζηχριστοδούλου υποψήφιε Δήμαρχε Σάμου ... Η «Ανατροπή» αποτελεί μια ανεξάρτητη παράταξη, που δεν υποστηρίζεται από ...κανένα πολιτικό χώρο! Γιατί δεν πήρατε μέρος στην συγκέντρωση του ΣΑΜΟΣ SOS; Γιατί δεν ψηφίσατε το ψήφισμα του ΣΑΜΟΣ SOS; Γιατί δεν συμπαρασταθήκατε και εσείς, όπως και ο δήμαρχος ήταν απών, τους δημότες που βρέθηκαν να υποστηρίζουν την ΣΑΜΟ ΜΑΣ με το ΣΑΜΟΣ SOS;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου