Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Αντώνιος Σίμος Δημοτικός Σύμβουλος: κύριε Δήμαρχε Σάμου δε νοιάζεσαι για το μέλλον του τόπο σου, αλλά για το μέλλον των επόμενων εκλογών ή το μέλλον της πολιτικής σου σταδιοδρομίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΙΣ της  3 Νοεμβρίου 2016
Άλλη η Δημοκρατία του λαού και άλλη των πολιτικάντηδων.
Όταν κύριε Δήμαρχε Σάμου δε νοιάζεσαι για το μέλλον του τόπο σου, αλλά για το μέλλον των επόμενων εκλογών ή το μέλλον της πολιτικής σου σταδιοδρομίας, φυσικό επόμενο είναι να μην ταράσσεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να θέλεις να τα έχεις με όλους καλά.
Όταν λοιπόν κ. Δήμαρχε περνάς γραμμή στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην καταψηφιστεί μία αντιδημοκρατική και υβριστική πράξη, όπως αυτή των μελών της αντισυγκέντρωσης της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου 2016 στην πλατεία Πυθαγόρα, κατά απλών πολιτών, εγκληματείς κατά της Δημοκρατίας.
Εάν εσύ ζητάς για προσωπικούς λόγους να συμπλέεις με τα στελέχη της κυβέρνησης και της ευρύτερης αριστεράς, μπορείς να το κάνεις, αλλά όχι όμως με την ιδιότητα του Δημάρχου, που επιβάλλεται να είναι αμερόληπτος. Γιατί με την πολιτική που ακολουθείς πυροδοτείς επικίνδυνες καταστάσεις και δίνεις το δικαίωμα να ξανασυμβούν τέτοια αποτρόπαια φαινόμενα και μάλιστα φαινόμενα που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών, την οποία έχεις ορκιστεί να τους υπηρετείς. 
Αντώνιος Σίμος
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου