Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κας Χριστιάνας Καλογήρου, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο» έργα που αφορούν στη δημιουργία και λειτουργία Κέντρων Κοινότητας στους δήμους Σάμου και Ικαρίας

Εντάχτηκαν οι δαπάνες δημιουργίας Κέντρων Κοινότητας σε Σάμο και Ικαρία

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κας Χριστιάνας Καλογήρου, εντάχθηκαν  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο»  έργα που αφορούν στη δημιουργία και λειτουργία Κέντρων Κοινότητας στους δήμους Σάμου και Ικαρίας, συνολικού προϋπολογισμού 401,760, χιλιάδων ευρώ, μαζί με άλλους δήμους του Βορείου Αιγαίου. 

Συγκεκριμένα για το Κέντρο Κοινότητας Ικαρίας θα διατεθούν 168.480 ευρώ και για το Κέντρο Κοινότητας Σάμου, 233.280 ευρώ.

Η κα. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: «Με τις σημερινές αποφάσεις ένταξης καλύπτουμε τις δαπάνες δημιουργίας και λειτουργίας για 3 χρόνια των Κέντρων Κοινότητας Δήμων του Βορείου Αιγαίου. Σταθερά προσηλωμένοι στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αξιοποιούμε τις δυνατότητες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού των νησιών μας να έχουν για τα επόμενα τρία χρόνια πρόσβαση σε υπηρεσίες και κοινωνικά προγράμματα». 
http://samiakonvima.blogspot.gr/2016/11/blog-post_94.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου