Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΑΜΟΣ ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας»

Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας - Κάλεσμα για συμμετοχή στις τριήμερες εκδηλώσεις

Tριήμερο εκδηλώσεων με θέμα: «Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας» διοργανώνουν από 11 έως 13 Αυγούστου, στην πόλη της Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μαζί με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τριήμερη έκθεση τοπικών προϊόντων, όπου παραγωγοί, μεταποιητές και τυποποιητές θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε περίπτερα που θα διατεθούν εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής. Την έκθεση τοπικών προϊόντων θα πλαισιώσουν μια σειρά από παράλληλες, στοχευμένες δράσεις και παρουσιάσεις. 

Στόχος είναι οι επισκέπτες, οι tour operator που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας, καθώς και οι πελάτες τους, να γνωρίσουν τα τοπικά μας προϊόντα, τον τρόπο παραγωγής τους και να πειστούν για την ποιοτική υπεροχή τους, ώστε τα προϊόντα μας να ενταχθούν στη καθημερινή διατροφή και ζωή των επισκεπτών και να αποτελέσουν μέρος των αναμνηστικών δώρων που θα πάρουν μαζί τους κατά την επιστροφή στις πατρίδες τους. 

Με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου καλεί όσους από τους τοπικούς παραγωγούς- μεταποιητές -τυποποιητές επιθυμούν να συμμετάσχουν να απευθυνθούν στα mail: ganti2@samos.gr  και ganti@samos.gr.

Στην ίδια ανακοίνωση η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Σάμου επισημαίνει πως καμιά απολύτως συμμετοχή ή εμπλοκή  έχει με το «SAMOS FESTIVAL gastronomy & culture», που γίνεται από 14 έως 16 Ιουλίου, το οποίο αφορά προφανώς οργάνωση ιδιωτικού φορέα.
πηγή http://samiakonvima.blogspot.gr/2017/06/blog-post_193.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου