Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε η  Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ
Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί της Σάμου και είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σάμου.
Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο  τομεάρχη  του κόμματος για το νησί της Σάμου κ. Κούρταλη Κωνσταντίνο, είχε νωρίτερα συνάντηση για μια ώρα περίπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο όπου και συζήτησαν τα ποιο καυτά θέματα και χρόνια  προβλήματα του Δήμου Σάμου, τα οποία καλούνται σήμερα να δώσουν λύσεις ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι.
Σε ομιλία της, σε στελέχη της Ν.Δ. το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο ΄΄SAMOS΄΄ η κ. Βόζεμπεργκ, τόνισε: ‘Η παρουσία του Ευρωβουλευτή δεν πρέπει είναι τυπική, αλλά ουσιαστική. Πρέπει να τιμούμε έναν τόπο και όχι απλά να περνάμε προεκλογικά ή μετεκλογικά.
Στην ομιλία της, επισήμανε το θέμα της μείωσης μισθών και συντάξεων των σωμάτων ασφαλείας αλλά και το κόψιμο του ΕΚΑΣ κάνοντας δριμύ κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δέχτηκε ερωτήσεις και απάντησε για μια σειρά θεμάτων.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νικόλαος Κατρακάζος, η πρώην θεματική  Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού κ. Φωτεινή Θαλασσινού, ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Κωνσταντίνος Καραμηνάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Πάρις Παπαγεωργίου, εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλά μέλη της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου