Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Εορτάσθηκε πανηγυρικά η Μεγαλομάρτυς ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, Προστάτιδα πρώην χωροφυλακής, με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία, που τελέσθηκε σήμερα (05-05-2017) το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Άνω Βαθύ της Σάμου.ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

Εορτάσθηκε πανηγυρικά η Μεγαλομάρτυς ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, Προστάτιδα πρώην χωροφυλακής, με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία, που τελέσθηκε σήμερα (05-05-2017) το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Άνω Βαθύ της Σάμου.  
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του συνδέσμου φίλων αστυνομίας Σάμου Κυριάκο Μουζάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο που μερίμνησαν τα πάντα να είναι τέλεια!.  
Μετά την θεια λειτουργία μοιράστηκε σε όλους και η πατροπαράδοτη γιορτή.  
Τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου κ. Λάζαρος Ελευθεριάδης, ο Λιμενάρχης Σάμου κ. Νικόλαος Κωνσταντέλης, ο Στρατηγός εν αποστρατεία κ. Κυριάκος Πατσίδης, ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κωνσταντίνος Αμυρσώνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ. Νικόλαος Βαρούμας, και πλήθος Αποστράτων αστυνομικών μετά των οικογενειών τους.  
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, μοιράστηκε η πατροπαράδοτη γιορτή σε όλους τους πιστούς που προσήλθαν να προσκυνήσουν στη Χάρη της Αγίας Ειρήνης της μεγαλομάρτυρας. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου