Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Αντώνης Κυριαζής! ένα εξαιρετικό ταλέντο στην ΑΕΚ! ένα δικό τους παιδί θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σήμερα να αγωνίζεται για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ!.

epangelmatiko-symvolaio-o-antonis-kyriazis-denlarge

Στην ΑΕΚ ένα εξαιρετικό ταλέντο, ένα δικό τους παιδί θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σήμερα να αγωνίζεται για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ!.
Ο γεννημένος στις 14/4/1997 κεντρικός επιθετικός, Αντώνης Κυριαζής το αγαπημένο παιδί της κερκίδας είναι αυτός που όλοι περιμένουν να χειροκροτήσουν και να δουν να κάνει την διαφορά! ο παικταράς! ο Άριστος χαρακτήρας και το αγαπημένο παιδί που θα αφήσει μεγάλη εποχή στην ΑΕΚ.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση, πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παναγιωτάρας επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές Μπαρόχα, Βούρα, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο,  Μαρκοπουλιώτη, Σβάρνα, Μπακάκη, Βασιλαντωνόπουλο, Σοϊλέδη, Κορδέρο, Τζανετόπουλο, Γαλανόπουλο,  Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Βλαχομήτρο, Κυριαζή και Αραβίδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου