Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Οι εκλογές πραγμαγματοποιήθηκαν σε άριστο φιλικό κλίμα, η προσέλευση άγγιξε το 50% των ταμειακά τακτοποιημένων μελών

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 27-05-2016  ώρα: 15.45΄
Ενημέρωση από τον Υπεύθυνο της ιστοσελίδας: ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία
kalpiΕπειδή το ενδιαφέρον για τις εκλογές της Τοπικής μας Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης, είναι τεράστιο καθώς επικοινωνούν μαζί μας συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα (και τους ευχαριστούμε), σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές πραγμαγματοποιήθηκαν σε άριστο φιλικό κλίμα, προσφέροντας σε όλα τα μέλη μας, τυροπιτάκια και αναμνηστικά στυλό τύπου πάρκερ.
Η προσέλευση άγγιξε το 50% των ταμειακά τακτοποιημένων μελών και αναγκαστήκαμε να δώσουμε ημίωρη παράταση, καθώς υπήρχε συνεχής ροή των συναδέλφων.
Μεταξύ άλλων προσήλθε και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΠΟΑΣΥ κ. Σταύρος Φέτκος και στελέχη από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης.
Η διαλογή των ψηφοδελτίων συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την 18.00΄ώρα της σήμερον, οπότε θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.
Θερμές ευχαριστίες προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη για τις διευκολύνσεις στους επιθυμούντες να προσέλθουν στην ψηφοφορία, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την προσέλευσή τους, τους 31 υποψηφίους.
 
πηγή: www.ipathessaloniki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου