Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ονειρεμένη διήμερη εκδρομή στη μαγική «Ονειρούπολη» της Δράμας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
oneir1Καρδίτσα 20 Ιανουαρίου 2016     Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΑ: « Μια εκδρομή ... ονειρεμένη»
Με μια ονειρεμένη διήμερη εκδρομή στη μαγική «Ονειρούπολη» της Δράμας αποχαιρέτησε το 2015 η τοπική διοίκηση Καρδίτσας. Σε συνέχεια ενός σχεδιασμού που υπήρχε από την προηγούμενη χρονιά και δεν κατάφερε να γίνει πράξη, αυτή τη φορά η εκδρομή μας σχεδιάστηκε και οργανώθηκε άψογα, με αποτέλεσμα να περάσουμε ένα αξέχαστο διήμερο που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.
Η αναχώρηση έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου από την Καρδίτσα και το μεσημέρι φτάσαμε στην πανέμορφη Δράμα, που κινούνταν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Εκεί μας υποδέχτηκαν οι φίλοι της τοπικής διοίκησης, με μπροστάρη τον ακούραστο Πρόεδρο Μηνά Σκάρλιο, ο οποίος φρόντιζε τα πάντα για εμάς, ταυτόχρονα με τις
δραστηριότητες της τοπικής στην Ονειρούπολη και φυσικά με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα. Όλη η υπόλοιπη μέρα μας κύλησε στους χώρους της Ονειρούπολης, όπου είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να επισκεφτούμε το σπιτάκι δραστηριοτήτων της ΙΡΑ Δράμας και να λάβουμε μέρος στις δραστηριότητες μαζί με χιλιάδες άλλους επισκέπτες. Το βράδυ μας βρήκε να απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό δείπνο στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας. Την επόμενη ημέρα και πριν την επιστροφή μας επισκεφτήκαμε κατά σειρά το οινοποιείο «Κτήμα Τέχνη Οίνου» στο Μικροχώρι Δράμας, το εξαίσιο σπήλαιο της Αλιστράτης Σερρών και, τέλος, τη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστούμε θερμά την τοπική διοίκηση Δράμας και τους ανθρώπους της για τη μοναδική φιλοξενία που μας παρείχαν, η οποία ήταν τόσο ζεστή που πραγματικά θα είναι δύσκολο για μας να ανταποδώσουμε. Παράλληλα με τις ξεναγήσεις και τις άλλες δραστηριότητες είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε για την Ένωση, να επιβεβαιώσουμε τις εξαιρετικές σχέσεις των τοπικών μας διοικήσεων και να σχεδιάσουμε κοινές δράσεις, παρά τη μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει. Ελπίζουμε σε μια σύντομη αντάμωση και σε ανταπόδοση της φιλοξενίας!  
Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’        Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                                    Νικόλαος Γούσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου