Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Παρουσία μελών και φίλων έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος φίλων Αστυνομίας.

Παρουσία μελών και φίλων έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος φίλων Αστυνομίας.

Όπως έχει καθιερωθεί, έγινε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου φίλων Αστυνομίας στην αίθουσα του ξενοδοχείου AEOLIS με παρουσία και συμμετοχή των μελών και φίλων του Συνδέσμου. Εκ μέρους του Συνδέσμου ευχήθηκε ο πρόεδρος κ. Κυριάκος ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση του Συνδέσμου την περασμένη χρονιά, θυμίζοντας, τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Συνδέσμου καθ' όλη τη διάρκεια του 2015. Μετά τον πρόεδρο ο ταμίας κ. Στέφανος ΜΗΤΩΝΑΣ αναφέρθηκε και ενημέρωσε όλους για τα έσοδα και έξοδα του Συνδέσμου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υπασπιστής της Α.Δ Σάμου κ. Κούτρας Εμμανουήλ και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά στις οικογένειές τους, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον σύνδεσμο που όποτε χρειάστηκε βρέθηκε κοντά στην Αστυνομία. Το φλουρί της πίτας έτυχε στον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αμυρσώνη Γιακουμή στον οποίο το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλοτύχερος. Το δώρο του Συνδέσμου για το φλουρί της πίτας του Συνδέσμου ήταν η εικόνα της Αγίας Ειρήνης. Την εκδήλωση πλαισίωσε η Ορχήστρα του Σαμιώτη μουσικού Μανώλη Σάββα με νέες και παλιές επιτυχίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους τον Σύνδεσμο. 

 Το φλουρί της πίτας έτυχε στον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αμυρσώνη Γιακουμή στον οποίο το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλοτύχερος.

 Ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Αστυνομίας κ. Κυριάκος ΜΟΥΖΑΚΗΣ όπως κάθε χρόνο στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσφορά της Αστυνομίας στην τοπική κοινωνία του Νομού Σάμου αλλά και γενικότερα στην ασφάλεια του πολίτη.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο υπασπιστής της Α.Δ Σάμου κ. Κούτρας Εμμανουήλ και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά στις οικογένειές τους, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον σύνδεσμο που όποτε χρειάστηκε βρέθηκε κοντά στην Αστυνομία

 Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους τον Σύνδεσμο.Την εκδήλωση πλαισίωσε η Ορχήστρα του Σαμιώτη μουσικού Μανώλη Σάββα με νέες και παλιές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου