Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νικόλαος Κατρακάζος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νίκο Τόσκα και ζήτησε την αξιοποίηση προς όφελος της κοινωνίας της ανθρώπινης και υλικής υποδομής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου
     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σάμος,  23 Ιουνίου  2015    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ
Ταχ. Δ/νση     : Δερβενακίων 1                                      ΠΡΟΣ: ΜΜΕ 
Ταχ. Κώδ.      : 83 100                                                       
Πληροφορίες :                               
Τηλέφωνο      : 22733 50401                                          
FAX                : 22733 50412                                      
Ε-mail             : ganti@samos.pvaigaion.gov.gr        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νίκο Τόσκα συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Νικόλαος Κατρακάζος. Στη συνάντηση ήταν παρών ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, καθώς και ο ΔΚΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤ/ΓΟΣ Μενέλαος Μεϊμάρης και ο ΔΚΤΗΣ της 79ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Κώστας Μασούρας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ενημέρωσε τον κύριο Υφυπουργό για τα προβλήματα των νησιών μας, με ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα της ανταπόκρισης της κεντρικής διοίκησης στα απαιτούμενα μέτρα πυροπροστασίας, και το πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης και ευχαρίστησε εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας  την 79 ΑΔΤΕ και τη διοίκησή της για τη συνεχή και πολύπλευρη προσφορά και βοήθεια στη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και σε ολόκληρο το φάσμα της τοπικής κοινωνικής δραστηριότητας .  
Ζήτησε επίσης, την αξιοποίηση προς όφελος της κοινωνίας της ανθρώπινης και υλικής υποδομής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου  και με ευχαρίστηση πληροφορήθηκε από το κ. Υφυπουργό ότι το αίτημα αυτό είναι στη φάση της νομοθετικής υλοποίησης .
Πληροφορήθηκε επίσης, από το κύριο  Υφυπουργό ότι κεντρική πολιτική απόφαση στις δύσκολες αυτές μέρες, είναι η βοήθεια του στρατού στην τοπική κοινωνία να ενταθεί και να αγκαλιάσει επιπλέον δραστηριότητες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου